Vaše oblíbená jídla zdravě a chutně
Milujete domácí jídla, ale nechcete trávit v kuchyni příliš času? Máte zájem o zdravější stravování? Od předkrmů a polévek přes hlavní chody až po dezerty, to vše připravíte v pomalém hrnci SPR 5520SS. Hrnec stačí zapojit do zásuvky, naplnit surovinami a nastavit program pomocí přehledného displeje a otočného voliče. Pomalý hrnec už ostatní obstará sám. S minimem tuku, bez vysoušení a připalování.Základní vlastnosti:
- Objem hrnce 5,5 l
- Elegantní nerezový design
- Jednoduché ovládání pomocí displeje a otočného voliče
- Vnitřní nádoba s nepřilnavým hliníkovým povrchem
- Poklice z tvrzeného skla pro dlouhou životnost
- 5 přednastavených programů vaření (velmi pomalé vaření, pomalé vaření, bílá rýže, vaření v páře, sauté)
- Funkce Keep Warm pro udržení ideální teploty pokrmu
Ušetřete si práci i starosti
Pomalý hrnec je vybaven vnitřní nádobou o objemu 5,5 l, která umožňuje připravit až 6 porcí pokrmu. Ingredience jsou v hrnci rovnoměrně rozvrstveny. Hliníková vnitřní nádoba má kvalitní nepřilnavý povrch. Ten zajistí bezpečnou přípravu bez připalování. Vaření snad nemůže být jednodušší. Ingredience stačí nakrájet, vložit do hrnce, nastavit program a můžete se věnovat jiným aktivitám. Po příchodu bude pokrm hotový.Přednastavené programy
Mezi přednastavené programy pomalého hrnce SPR 5520SS patří velmi pomalé vaření, pomalé vaření, bílá rýže, vaření v páře, a také sauté – pro prudké osmažení a restování na malém množství tuku, ideální na přípravu základu polévek, omáček a uzavření šťávy v mase. Časovačem je možné upravit délku přípravy pokrmu.Připravíte téměř každý recept
Programy pomalé a velmi pomalé vaření jsou ideální na přípravu bohatých vývarů (zeleninových, drůbežích, hovězích), polévek – jako je boršč, dýňová nebo čočková – a samozřejmě na křehké voňavé maso. Můžete si udělat pikantní žebra, vepřové koleno, pečenou kachnu nebo klidně celé kuře. Vedle masa můžete připravovat také omáčky. Proč nezkusit třeba tradiční svíčkovou, boloňskou s mletým masem nebo oblíbený guláš? Na závěr si můžete udělat lehký dezert, rýžový nákyp nebo žemlovku jako od babičky.Zachová vitamíny a minerály
Vaření v páře je jedna z nezdravějších variant přípravy pokrmu. Zachová maximální množství hodnotných látek a nevyžaduje přidání tuku. Máte chuť na červeného lososa s křehkou dušenou zeleninou? Stačí naplnit hrnec surovinami a zvolit funkci Vaření v páře. Po skončení přípravy se ozve signál a můžete servírovat.Snadné nastavení
Veškeré funkce pomalého hrnce SPR 5520SS si pohodlně nastavíte na přehledném digitálním displeji s pomocí otočného voliče. K dispozici je časovač, který umožňuje podle potřeby upravit délku vaření. Přehled funkcí i s recepty najdete v přiloženém českém návodu.Udržování ideální teploty pokrmu
Funkce Keep Warm umožňuje pozvolna udržovat teplotu pokrmu v hrnci v případě, že chcete servírovat jídlo postupně, nebo očekáváte příchod hostů a připravujete jídlo hodně dopředu. Pokrm bude čerstvý a teplý, až se všichni strávnici sejdou u stolu.Úspoří váš čas i peníze
Pomalý hrnec vám ušetří mnoho času i peněz, protože nevyžaduje tolik pozornosti a je energeticky méně nákladný, než běžný indukční nebo elektrický sporák. Vaří pomalu, stejnoměrně, s minimálním množstvím tuku. Zachovává hodnotné látky pokrmu i přirozenou barvu, chuť a vůni. Bez připalování a vysoušení.Obsah balení
- pomalý hrnec
- hliníková nádoba s nepřilnavým povrchem o objemu 5,5 l
- poklice z tvrzeného skla
- odměrka na vodu a jiné suroviny
- špachtle na rýži
- český návod s recepty