VYBERTE SI
Upřesnit hledání
Všechny recepty
Předkrmy
Dezerty
Polévky
Hlavní chody
Saláty
Nápoje
Pux.InfiniteRepeater.TotalResultCount
7
10
7
Celerová pomazánka s jablky od Edity Paulusové
Lehká a osvěžující pomazánka, která skvěle chutná na opečeném toustu. Kombinace nastrouhaného celeru, jablek, zakysané smetany a křupavých ořechů vás mile překvapí. Skvělá jako svačina nebo lehká večeře.
Domácí máslové housky s mákem od Edity Paulusové
Měkoučké, voňavé a krásně nadýchané housky s máslem a mákem. Ideální ke snídani, k polévce nebo jen tak s čerstvým máslem. Recept, který si zamilujete na první kousnutí.
Grissini s pomazánkou z pečených paprik od Edity Paulusové
Křupavé domácí tyčinky z kynutého těsta a jemná papriková pomazánka z pečených kapií, tvarohu a jogurtu. Skvělá kombinace jako chuťovka pro hosty nebo lehká letní večeře.
Paštika z kuřecích jater s brusinkami a portským vínem od Edity Paulusové
Jemná, krémová domácí paštika s výraznou chutí portského vína a jemným dotekem rozmarýnu. Skvěle se doplňuje se sladkokyselým brusinkovým džemem a na slavnostním stole se neztratí.
Vánoční předkrm neboli polský boršč jinak
Kdo říkal, že se vánoční boršč musí podávat v tekuté podobě? Co třeba použit přírodní Agar a udělat z boršče rosol? Hosté budou určitě překvapení tou neobvyklou formou servírování.
Hummus s aromatickým koriandrem
Přes skromný seznam ingrediencí, ke kterým patří cizrna, tahini, olivový olej, citrónová šťáva a česnek, má hummus výbornou chuť, která úžasně doplní mnoho jídel.
Tatarák ze sledě s mangem a jablkem
Tradičního sledě s jablkem všichni znají a zbožňují. Překonání jeho chutě exotickým sladkým mangem nechá nezapomenutelné vzpomínky. Nestálo by to za ochutnání?